Vintersorg

25. dubna 2009 v 21:38 | Mareritt |  Vintersorg
http://dysthymicjoy.com/vintersorg/vlogo5.gif

Švédská folk-blackmetalová skupina, s texty nad kterými zůstává rozum stát (např. Strålar)

Členové: Andreas Hedlund, Mattias Marklund
A pokud chcete znát i všechny hostující, tak se podívejte na Wiki, to psat nebudu :D

Tááákže, VS vznikli v roce 1994 v Skelefteå. Jejich texty jsou o fantasy, mytologii, přírodě, metafyzice a vesmíru :). Původně chtěli posunout hranice blacku tím, že převážně zpívají a řvou enom občas. V průběhu let celkem změnili styl, dřív byli folkoví a teď jsou víc experimentální. A se stylem se změnili i texty....dřív byli švédsky a o přírodě a paganismu, a od Cosmis Genesis dál jsou převážně anglicky o astronomii, astrologii, metafyzice,...

Diskografie:

* Hedniskhjärtad (1998)
* Till fjälls (1998)
* Ödemarkens son (1999)
* Cosmic Genesis (2000)
* Visions from the Spiral Generator (2002)
* The Focusing Blur (2004)
* Solens rötter (2007)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama